Körskola i Umeå

Handledarkurs

Handledar-, introduktions- och teorikurser på plats hos oss, finns för bokning enkelt under Våra kurser.

Körkorts utbildningar

Björkstadens trafikskola utför såväl traditionell- som intensivutbildning för B-körkort. Både för manuell- och automatväxlad bil.

Körlektioner personbil

Hur många körlektioner du behöver är individuellt. Vilka behov och förutsättningar du än har hjälper vi dig att bli en trygg och säker förare.

Körkortsutbildning automat

Funderar du på att ta körkort? Gör som många andra, ta ditt körkort med en automatväxlad bil. Om 5-10 år kör vi alla automatväxlade bilar.

Handledarkurs 

Planerar du att komplettera dina körlektioner med privat övningskörning är det viktigt att ha koll på vilka regler det är som gäller. Sedan 2006 är det lag på att alla handledare och elever ska gå en så kallad handledarutbildning, kallas även för introduktionsutbildning, innan du och din handledare kan övningsköra tillsammans. 

Lär mer om vår handledarkurs här.

 

Riskettan 

Riskutbildning del 1 är en teoretisk, lärarledd utbildning som handlar om alkohol, droger, trötthet och riskbeteende i trafiken. Syftet är att ge dig kunskap om hur dessa faktorer påverkar din körning och att du blir medveten om risker och konsekvenser samt hur det kan undvikas. Teorilektionen är ett obligatoriskt moment i körkortsutbildningen och varar i 3 timmar. Riskettan måste vara genomförd och godkänd innan teoriprov och uppkörning. 

Körlektioner 

Hur många körlektioner du behöver är individuellt. Vilka behov och förutsättningar du än har hjälper vi dig att bli en trygg och säker förare.

Björkstadens trafikskola

Vi är körskolan med personlighet! Vi hjälper dig från start till slut!

Vår vision är enkel vi erbjuder en personlig utbildning oh anpassar den efter dina personliga förutsättningar och kunskaper. Vårt mål är att få säkra nyblivna förare ute i trafiken.

Kom igång idag!
Boka utbildning genoma att ringa oss!
Varukorg

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies.