Körlektioner i Umeå

Anpassad utbildning 

När du bestämmer dig för att ta ditt körkort hos oss ser vi till att du ska få en så bra utbildning som möjligt. Detta gör vi genom att ha en avslappnad stämning och kunnig personal. Hos oss kör du i diskreta och moderna bilar, oavsett om du väljer att ta b körkort med automat eller med manuell växellåda.

Kolla in våran prislista för att se de olika lektioner och paket vi erbjuder!

Din väg till körkort i umeå

Vi är körskolan med personlighet! Vi hjälper dig från start till slut!

Vårt mål är att du ska klara kraven för att få ett godkänt kunskapsprov och ett godkänt körprov hos trafikverket. Vårt mål är att du ska bli en bättre, tryggare och säkrare bilförare och komma från oss med ett körkort i handen. Björkstadens Trafikskola är den perfekta körskolan för dig som vill ha ett personligt bemötande och en trevlig körkortsupplevelse. Vi finns lokaliserade på Axtorpsvägen 5A, och är den närmaste körskolan för dig som dagligen befinner dig på universitetsområdet i Umeå. Trafikskolan har funnits i 50 år. Från början hette den Sven och Tages, men sedan 1990-talet heter den Björkstadens Trafikskola. Trafikskolan drivs idag av Kenneth Möller som har jobbat som trafiklärare på skolan sedan 2016, och till sin hjälp har han Sarah och Eric. 

Kom igång idag!

Kom igång redan idag!

Boka kurser på förstasidan

Varukorg

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du användandet av cookies.